Συνεδρία Διατροφής & τρόπου ζωής

Εξατομικευμένη φροντίδα για την υγεία και την ευεξία σας

Η Αγιουρβεδική Συνεδρία Διατροφής και Τρόπου Ζωής προσφέρει μια εξατομικευμένη προσέγγιση για την ευεξία σας. Αναλύουμε την προσωπική σας ιδιοσυγκρασία, τυχόν υπάρχουσες ανισορροπίες, τη δύναμη του μεταβολισμού σας, τις καθημερινές σας δραστηριότητες και την ψυχική και συναισθηματική σας κατάσταση, ώστε να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για την ευεξία σας. Παρέχονται εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές, καθοδήγηση τρόπου ζωής και συνεχής υποστήριξη. Η αρχική συνεδρία διαρκεί περίπου 2 ώρες, ενώ οι επαναληπτικές περίπου 90 λεπτά.

Αγιουρβεδική Συνεδρία Διατροφής και Τρόπου Ζωής

Η Αγιουρβεδική συνεδρία προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα με βάση τις αρχές της Αγιουρβέδα, εστιάζοντας στην αποκατάσταση της ισορροπίας και τη διατήρηση της ευεξίας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, αναλύουμε σε βάθος την προσωπική σας ιδιοσυγκρασία (Prakriti) και την τρέχουσα κατάσταση της ανισορροπίας σας (Vikriti).

  • Πρώτη συνεδρία: 120 λεπτά
  • Επαναληπτικές συνεδρίες: 90 λεπτά

Εξατομικευμένο πρόγραμμα

Διατροφής και καθημερινής ρουτίνας, βασισμένο στις αρχές της Αγιουρβέδα.

Ανάλυση προσωπικής ιδιοσυγκρασίας

(Prakriti) και ανισορροπίας (Vikriti), για την αποκατάσταση της ισορροπίας σώματος και νου.

Διατροφικές συμβουλές

για τη βελτίωση του μεταβολισμού και της ενέργειας, με έμφαση στις ανάγκες σας.

Καθοδήγηση τρόπου ζωής

λαμβάνοντας υπόψη τις επαγγελματικές δραστηριότητες και την καθημερινότητά σας.

Συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη

για τη σωστή εφαρμογή των προτάσεων και τη βελτίωση της υγείας σας.

Ψυχική και συναισθηματική φροντίδα

για ολιστική ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Γιατί Εμάς;

Εξειδίκευση και εμπειρία:

Οι σύμβουλοί μας έχουν βαθιά γνώση και πολυετή εμπειρία στον Αγιουρβέδα, προσφέροντας αξιόπιστες και εξατομικευμένες προτάσεις για την υγεία σας.

Ολιστική προσέγγιση:

Λαμβάνουμε υπόψη όχι μόνο τη σωματική αλλά και την ψυχική και συναισθηματική σας κατάσταση, για μια πλήρη ισορροπία και ευεξία.

Εξατομίκευση:

Κάθε συνεδρία είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις μοναδικές σας ανάγκες, με προσωπική ανάλυση και συμβουλές που θα ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας.

Συνεχής υποστήριξη:

Είμαστε δίπλα σας σε όλη τη διαδικασία, με συνεχή παρακολούθηση και καθοδήγηση για τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας σας.

Πρώτη συνεδρία 60€

Επαναλληπτική: 50€

Συχνές Ερωτήσεις

Τι περιλαμβάνει μια αγιουρβεδική συνεδρία διατροφής και τρόπου ζωής;

Μια συνεδρία περιλαμβάνει την ανάλυση της προσωπικής σας ιδιοσυγκρασίας (dosha), της τρέχουσας κατάστασης υγείας, του μεταβολισμού σας, των καθημερινών σας συνηθειών, και της ψυχικής και συναισθηματικής σας κατάστασης. Βάσει αυτών, σας παρέχονται εξατομικευμένες διατροφικές και lifestyle προτάσεις.

Ποιος μπορεί να κάνει αγιουρβεδική συνεδρία;


Η αγιουρβεδική συνεδρία είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει την υγεία του, να αντιμετωπίσει μια συγκεκριμένη ανισορροπία ή να ενσωματώσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής στην καθημερινότητά του.

Πώς μπορώ να εφαρμόσω τις συστάσεις του αγιουρβέδα στην καθημερινότητά μου;


Με την καθοδήγηση που θα λάβετε, θα μάθετε πρακτικές και εύκολες λύσεις για τη διατροφή, τη ρουτίνα και τον τρόπο ζωής σας, σύμφωνα με την αγιουρβεδική φιλοσοφία. Επίσης, θα σας παρέχεται συνεχής υποστήριξη και παρακολούθηση.

Πόσο συχνά χρειάζεται να κάνω αγιουρβεδικές συνεδρίες;

Η συχνότητα των συνεδριών εξαρτάται από την προσωπική σας κατάσταση. Μετά την πρώτη συνεδρία, θα ορίσουμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πληροφορίες

Χρήστου Μάντικα 5, Αθήνα ΤΚ. 11362

hello@vedichome.gr

+30 693 48 02 950

+30 693 96 06 283

Ωράριο Επικοινωνίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 14:00 & 16:00 - 21:00

Σάββατο: 10:00 - 14:00

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν περάσετε από το χώρο.