Αγιουρβεδικό Μασάζ

Ολιστική θεραπεία για σωματική και πνευματική ευεξία"

Το Αγιουρβεδικό μασάζ είναι μια ολιστική θεραπεία που βασίζεται στις αρχές του Αγιουρβέδα, της αρχαίας ινδικής επιστήμης της ζωής. Χρησιμοποιεί ζεστά έλαια εμπλουτισμένα με βότανα, τα οποία επιλέγονται ανάλογα με τον τύπο του σώματος (dosha) και τις ανάγκες του ατόμου. Το μασάζ βοηθά στην αποβολή τοξινών, την εξισορρόπηση του σώματος και του νου, καθώς και στην προώθηση της ευεξίας και της βαθιάς χαλάρωσης.

Διαθέσιμα Αγιουρβεδικά μασάζ

Μασάζ σώματος: Abhyanga

Ένα πλήρες μασάζ σώματος με ζεστό σησαμέλαιο που εφαρμόζεται με ρυθμικές κινήσεις. Ενυδατώνει το δέρμα, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και προωθεί την αποτοξίνωση του σώματος, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μασάζ Κεφαλής: Shiroabhyanga

Ένα μασάζ κεφαλής που επικεντρώνεται στο κεφάλι, τον αυχένα και τους ώμους. Προσφέρει άμεση ανακούφιση από το άγχος, τους πονοκεφάλους και την ένταση, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την κυκλοφορία και χαρίζει βαθιά αίσθηση γαλήνης.

Nasya με μασάζ προσώπου:

Καθαριστική θεραπεία της ρινικής οδού σε συνδυασμό με ένα χαλαρωτικό μασάζ προσώπου. Ιδανικό για την αποτοξίνωση των ιγμορείων, την αποκατάσταση της αναπνοής και την ενίσχυση της διαύγειας του νου.

Μασάζ Πλάτης: Katibasti

Ειδική θεραπεία για την πλάτη, όπου ζεστό φαρμακευτικό έλαιο εφαρμόζεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή για την ανακούφιση από πόνους στη μέση και την πλάτη. Εξαιρετικό για όσους υποφέρουν από μυοσκελετικά προβλήματα και πόνους στην οσφυϊκή περιοχή.

Μασάζ ποδιών: Padabhyanga

Μασάζ ποδιών που εστιάζει στις ρεφλεξολογικές ζώνες του πέλματος, προσφέροντας ανακούφιση από την κούραση και βελτίωση της κυκλοφορίας. Είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό και καταπραΰνει το νευρικό σύστημα.

Μασάζ Τόνωσης: Udvartana

Ένα απολεπιστικό μασάζ που χρησιμοποιεί σκόνες βοτάνων. Βοηθά στη μείωση του λίπους, στη βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος και στην τόνωση του δέρματος, ενώ προάγει την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Γιατί Εμάς;

Εξειδικευμένοι φροντίδα:

Οι θεραπευτές μας διαθέτουν εξειδίκευση και πλούσια εμπειρία στον τομέα των αγιουρβεδικών μασάζ, προσφέροντας εξατομικευμένη φροντίδα σε κάθε πελάτη.

Αυθεντικά Αγιουρβεδικά Έλαια:

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας αγιουρβεδικά έλαια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ατόμου, για να ενισχύσουμε τα οφέλη των θεραπειών μας, με βάση την αγιουρβεδική φιλοσοφία.

Εναρμόνιση Αρχαίας Σοφίας με Σύγχρονη Φροντίδα:

Η προσέγγισή μας ενορχηστρώνει την αρχαία σοφία του αγιουρβέδα με τη σύγχρονη φροντίδα, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

Κριτικές

«Είχα μια εξαιρετική εμπειρία στον χώρο. Η θεραπεύτρια ήταν πολύ καλή. Ο χώρος πολύ καθαρός και χαλαρωτικός. Έδωσε σημασια σε αυτά που της είπα και συζητήσαμε αρκετά πριν και μετά την θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετώπιζα.»

Αργυρώ Χατζηανναγνώστου

«Παρά πολύ καλές επαγγελματίες! Ο χώρος σε βοηθά να χαλαρώσεις και να αυτόβελτιωθείς! Πολύ καλό το θεραπευτικο αγιουρβεδικο μασάζ και η γιόγκα!»

Maria Sargologou

«Φοβερή ενέργεια και καταπληκτικός χώρος!! Έχω κάνει 3 φορές Αγιουρβεδικό μασάζ και σίγουρα θα ξαναπάω! Νιώθω άλλος άνθρωπος μετά από κάθε συνεδρία!»

Vasia Miliou

«Πολυ όμορφος και ζεστός χωρος που ηρεμεις! Βοηθήθηκα με χρόνιους πόνους στη μέση με μασαζ και τα μαθήματα γιόγκα!»

Nantia Xatzaki

Τιμοκατάλογος

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα αγιουρβεδικά μασάζ και τα υπόλοιπα μασάζ;

Τα αγιουρβεδικά μασάζ επικεντρώνονται στην ισορροπία των doshas (Vata, Pitta, Kapha) με τη χρήση ειδικών ελαίων και τεχνικών, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν το σώμα και το πνεύμα στην εξισορρόπηση και την αναζωογόνηση. Δεν είναι απλά ένα χαλαρωτικό μασάζ, αλλά μια ολιστική θεραπεία που βασίζεται στην Αγιουρβεδική ιατρική.

 

Ποια έλαια χρησιμοποιούνται στα αγιουρβεδικά μασάζ;

Χρησιμοποιούνται ειδικά αγιουρβεδικά έλαια ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος και του πνεύματος, όπως το σησαμέλαιο, λάδι καρύδας ή άλλοι συνδυασμοί βοτάνων.

 

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω αγιουρβεδικό μασάζ;

Η συχνότητα εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες, αλλά γενικά προτείνεται μία φορά την εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες για την καλύτερη στήριξη της υγείας και ευεξίας.

 

Μπορεί το αγιουρβεδικό μασάζ να βοηθήσει στην αντιμετώπιση πόνων ή μυοσκελετικών προβλημάτων;

Ναι, οι συγκεκριμένες τεχνικές του αγιουρβεδικού μασάζ μπορούν να ανακουφίσουν πόνους, ένταση και μυοσκελετικά προβλήματα, καθώς και να ενισχύσουν την κυκλοφορία και να μειώσουν τις φλεγμονές.

Είναι τα αγιουρβεδικά μασάζ κατάλληλα για όλους;

Ναι, μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του κάθε ατόμου, αλλά είναι καλό να γίνεται προηγουμένως μία αξιολόγηση για να επιλεχθεί το κατάλληλο μασάζ και έλαια σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες.

Πληροφορίες

Χρήστου Μάντικα 5, Αθήνα ΤΚ. 11362

hello@vedichome.gr

+30 693 48 02 950

+30 693 96 06 283

Ωράριο Επικοινωνίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 14:00 & 16:00 - 21:00

Σάββατο: 10:00 - 14:00

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν περάσετε από το χώρο.